Ejgil Lille Lås

500,00 kr.560,00 kr.

Model Ejgil består af en halvrund fletning og danner et smukt og yndefuldt armbånd. Alle armbånd laves efter dine angivelser, og bliver derfor altid unikke. Smykket laves i 3 grundfarver; sort, brun og lys/hvid med enten sølv- eller guldbelagte smykkedele. 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Vores smykker har det raffinerede udseende af læder uden at påføre nogen form for skade på dyr. Den unikke tekstur og finish ligner i høj grad det klassiske læderarmbånd, men med den væsentlige fordel, at ingen dyr har lidt for at skabe dette smykke. Dette gør det ikke blot til et stilfuldt tilbehør, men også til et etisk valg, der respekterer dyrelivet og samtidig leverer den tidløse skønhed, som lædersmykker er kendt for. Vælg vores hestehårssmykker for en subtil og elegant erstatning, der kombinerer æstetik med et mere humant valg.

Alle smykker er omhyggeligt håndlavet lokalt i Danmark med formålet om at garantere den højeste kvalitet. Hvert hår, der udgør dit færdige smykke, gennemgår en nøje udvælgelsesproces, hvor det bliver omhyggeligt udvalgt så kun de bedste hår benyttes. Derefter bliver det grundigt vasket og omhyggeligt flettet af mig selv, Katrine, med over 10 års erfaring. Endelig bliver smykket kunstfærdigt sammensat for at skabe det smukkeste og mest unikke armbånd. Med dette smykke får du ikke blot et kunstværk, men også et stykke af mit engagement i at levere enestående håndlavede produkter med stolthed og omhu.

 

Hvor kommer manken fra?

Smykkerne er af den unikke karakter, at de er lavet af manken fra en hest. Konceptet lyder måske lidt specielt, men hårene i en manke er både stærke og hårdføre og egner sig derfor rigtig godt til at lave smukke, holdbare og unikke smykker. Det gode ved at benytte dette materiale er, at det faktisk er overskydende materiale der ellers blot ville være smidt ud. 

Hårene til smykkerne kommer fra danske heste hvis ejere selv har fået lavet et eller flere smykker. Efter disse smykker er lavet, er der ofte rigeligt overskydende hår til at lave flere smykker. På den måde ender et godt og brugbart materiale altså ikke bare i skraldespanden, men kan bruges og give glæde.

Hvilke materialer er det?

Mine justerbare låse er i 925 sterlingsølv og magnetlåsene er i rustfrit stål. Indflettede kæder er ligeledes i rustfrit stål.
Vedhæng der kan tilvælges, er en kombination af zink/aluminium og er derefter kvalitets sølv- eller guldbelagt. Enkelte vedhæng er i stål.

Størresle

18 cm, 20 cm, 22 cm

Farve

Brun Hår, Hvidt Hår, Sort Hår

Smykke Farve

Guld, Sølv

vedhæng

Blomst, Daisy, Diamanter, For Evig Tegn, Hængende For Evigt Tegn, Hængende Hjerte, Hængende Perle, Ingen Vedhæng, Wrap Diamond

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ejgil Lille Lås”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv